Dubbelslag voor Ivano van Erp in Dutch Masters of Motocross 125 in Rhenen

Ivano van Erp van het MJC Yamaha team heeft zaterdag tijdens de laatste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Rhenen beide manches gewonnen. In de hitte was de crosser uit Oss sterk en zette zowel de eerste als de tweede manche naar zijn hand.

Het was bijzonder warm in Rhenen waardoor het voor de rijders afzien was. Ivano had zich goed voorbereid en was er klaar voor om de strijd met de concurrentie aan te gaan. In de ochtend opende hij sterk door in de tijdtraining de snelste tijd op de klok te zetten.

In de eerste manche pakte Ivano een goede start en had al snel de tweede plaats in handen. Niet veel later stootte hij door naar de koppositie en begon weg te lopen bij zijn achtervolgers. Ivano ging strak rond over de baan en wist zijn voorsprong de hele wedstrijd te consolideren. Als winnaar kwam hij over de finish en keerde tevreden terug naar het paddock.

In de tweede manche wist van Erp opnieuw in de beginfase de leiding in de wedstrijd in handen te nemen. Ondertussen was de baan op verschillende plaatsen verraderlijk geworden maar Ivano maakte geen fouten en zette ook de tweede manche volledig naar zijn hand. Met een verschil van bijna een halve minuut op de tweede man, kwam hij als winnaar over de finish.

Met twee manche overwinningen won Ivano ook het dagklassement in Rhenen. 

Daguitslag Dutch Masters of Motocross 125 Rhenen:

1 Ivano van Erp 50 Pnt

2 Janis Reisulis 44 Pnt

3 Mirco ten Kate 40 Pnt

4 Elias Auclair 34 Pnt

5 Magnus Gregersen 32 Pnt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *