Dubbelslag voor Ivano van Erp in het ONK 125 in Reusel

Ivano van Erp van het MJC Yamaha team heeft beide manches van het Open Nederlands Kampioenschap 125 in Reusel weten te winnen. 

Het had in de nacht van zaterdag op zondag behoorlijk geregend en hierdoor was de baan in de training hier en daar wat modderig. Echter gedurende de dag werd de baan steeds beter en kon er perfect gereden worden.

Ivano voelde zich gelijk vanaf de tijdtraining al goed thuis op de baan en hij slaagde erin om een hele scherpe tijd neer te zetten. Deze tijd was voldoende om de pole position te pakken waarmee hij in beide manches als eerste een plaats mocht zoeken achter het starthek.

In de eerste manche kwam Ivano goed weg bij de start maar in de eerste bocht gingen er een aantal plaatsen verloren waardoor hij aan een opmars moest beginnen. Binnen twee ronden wist hij zich op te werken naar de koppositie maar hij moest het tempo strak houden want de tweede en derde rijder wisten hem te volgen. Ivano hield het hoofd koel en wist de manche winnend af te sluiten.

De start van de tweede manche verliep beter en na een ronde wist hij ditmaal door te stoten naar de koppositie. In deze manche kon hij de wedstrijd controleren en wist na een sterk gereden wedstrijd ook deze manche winnend af te sluiten.

Met een dubbele manchezege won Ivano het dagklassement in Reusel. 

Daguitslag ONK 125 Reusel:

1 Ivano van Erp 100 Pnt

2 Mirco ten Kate 90 Pnt

3 Lotte van Drunen 82 Pnt

4 Levi Schrik 76 Pnt

5 Roan Tolsma 72 Pnt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *