Ivano van Erp wint ADAC 125 Cup in Dreetz

Ivano van Erp van het MJC Yamaha team heeft de eerste wedstrijd van de ADAC 125 Cup in Dreetz weten te winnen. van Erp kwam in de eerste twee manches na een slechte start terug naar een tweede positie. In de derde en beslissende manche zat hij er goed bij met de start en stormde door naar de koppositie. Na een sterk gereden wedstrijd kwam hij als winnaar over de finish en pakte hiermee tevens de dagzege!

In de eerste manche kwam Ivano niet goed uit de start en had werk aan de winkel om naar voren te komen. Al snel wist hij posities te winnen en werkte zich op naar een tweede plaats. Deze positie wist hij de hele manche in handen te houden en begon hiermee positief aan het wedstrijdweekend!

Ook in de tweede manche kwam hij niet goed uit de start maar ditmaal verliepen de eerste twee ronden beter dan in de eerste manche. Hij werkte zichzelf op naar een tweede plaats en begon in de slotfase rondetijden te rijden waarmee hij drie seconden sneller was dan de leider. Helaas kwam hij net tekort en finishte op 0,4 sec van de leider op een tweede plaats.

In de derde manche pakte hij dan eindelijk een goede start en wist zich binnen twee ronden op te werken naar de koppositie en stond deze in het resterende deel van de wedstrijd niet meer af.

Met een 2-2-1 in de manches won Ivano het dagklassement in Dreetz. Aankomend weekend gaat het EMX125 Kampioenschap verder voor Ivano in Spanje!

Daguitslag ADAC 125 Cup Dreetz:

1 Ivano van Erp 69 Pnt

2 Julius Mikula 58 Pnt

3 Vitazslav Marek 54 Pnt

4 Max Werner 45 Pst

5 Janis Martins Reisulis 44 Pnt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *