Je bekijkt nu Ivano van Erp maakt comeback tijdens Dutch MX Nations in Oss

Ivano van Erp maakt comeback tijdens Dutch MX Nations in Oss

Ivano van Erp was vorig jaar in bloedvorm totdat hij tijdens de Nederlandse EMX250 wedstrijd in Arnhem ongelukkig ten val kwam. Van Erp brak bij deze valpartij zijn bekken en heeft vervolgens een lang revalidatieproces moeten verwerken.

Van Erp is hier nu volledig van hersteld en is hard aan het trainen om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Een wedstrijd die hij mee pakt tijdens zijn voorbereiding is de eerste wedstrijd van de Dutch MX Nationals in Oss op 10 maart. Net als in de voorgaande jaren maakt de crosser uit Oss deel uit van het Yamaha Factory team en zal uit gaan komen in het EMX250 Kampioenschap. Vorig jaar liet van Erp in dit kampioenschap een mooie stijgende lijn zien en zal dat dit jaar verder willen zetten in zijn weg richting het wereldkampioenschap MX2.